Test 1

Lorem ipsum Videoposnetek je odličen način za podkrepitev stališč. Ko kliknete »Spletni videoposnetek«, lahko prilepite vdelano kodo za videoposnetek, ki ga želite dodati. Vnesete lahko tudi ključno besedo in v spletu poiščete videoposnetek, ki najbolj ustreza vašemu dokumentu.

 

V Wordu so na voljo oblike glave, noge, naslovnice in polja z besedilom, ki se medsebojno dopolnjujejo in vam omogočajo, da ustvarite strokovno oblikovano dokumente. Dodate lahko na primer ujemajočo se naslovnico, glavo in stransko vrstico. Kliknite »Vstavljanje« in v različnih galerijah izberite želene elemente.

 

Usklajenost dokumentov lahko ohranite tudi s temami in slogi. Ko kliknete »Oblika« in izberete novo temo, se slike, grafikoni in grafike SmartArt spremenijo, da se ujemajo z vašo novo temo. Ko uporabite sloge, se naslovi spremenijo, da se ujemajo z novo temo.

 

Prihranite čas v Wordu z novimi gumbi, ki se prikažejo tam, kjer jih potrebujete. Če želite spremeniti način prilagajanja slike v dokumentu, jo kliknite in ob njej se bo prikazal gumb za možnosti postavitve. Ko delate v tabeli, kliknite mesto, na katerega želite dodati vrstico ali stolpec, in nato kliknite znak plus.

 

V novem pogledu »Branje« je tudi branje preprostejše. Določene dele dokumenta lahko strnete in se osredotočite na želeno besedilo. Če prenehate z branjem, preden pridete do konca, si Word zapomni, kje ste končali – tudi v drugi napravi.

 

Videoposnetek je odličen način za podkrepitev stališč. Ko kliknete »Spletni videoposnetek«, lahko prilepite vdelano kodo za videoposnetek, ki ga želite dodati. Vnesete lahko tudi ključno besedo in v spletu poiščete videoposnetek, ki najbolj ustreza vašemu dokumentu.

 

You may also like...